TRENDOVI

Jedan od omiljenih modnih brendova ima novu zagrebačku adresu, a povodom otvorenja i sjajne popuste!

Brend čija nas ponuda uvijek iznova oduševi!

Možemo se složiti da je otvaranje novih modnih lokacija baš uvijek sjajna vijest, a pogotovo pridodamo li tome i činjenicu da je riječ o jednom od najpopularnijih brendova čiji nas dizajn i estetika potiču na kreiranje divnih stylinga koji ne prolaze nezapaženo. Mona je dosad u Hrvatskoj bila dostupa online te na zagrebačkoj Ilici 38a i u Splitu na adresi Kralja Tomislava 4, a sada je otvorena još jedna prodavaonica i to u Avenue Mallu!

Iako smo sigurni da već znate, Mona je srpski brend za kojim su poludjele baš sve trendsetterice, što zapravo nimalo ne čudi jer je riječ o brendu koji njeguje profinjenu estetiku koja vrlo dobro koketira s elegantnim i profinjenim dizajnom. Svi oni koji se vole poigrati outfitom te eksperimentirati s različitim krojevima i formama, s Monom su došli na svoje jer je riječ o ponudi koja ostavlja dovoljno prostora za prilagodbu vlastitom stilu pritom zadržavajući svoju prvotnu dizajnersku ideju, a to su jednostavnost i klasika s pomakom.

Upravo zato, činjenica da je od sada Monina ponuda dostupna i u Avenue Mallu dodatno nas potiče da što prije zavirimo u aktualnu ponudu i zimsku garderobu nadopunimo stylish komadima koji se kombiniraju s lakoćom. Budući da se otvara nova lokacija, tim povodom Mona ima sjajno sniženje od 20% što je i više nego dobar dodatni poticaj za kupnju novih ključnih komada. Mi predlažemo da pažnju usmjerite na kvalitetne kapute i jakne, ali i bezvremenske odabire kao što su primjerice haljine ili suknje jer možete biti sigurni da poseban i neizmjerno chic izgled neće izostati.

Aktualnu Mona ponudu možete potražiti online ili zaviriti u neku od postojećih trgovina!

Foto: Mona, Instagram
Objavljeno: 24.11.2020. u 13:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p