TRENDOVI

Jedan styling koji laska baš svakoj figuri

Skriva li i vaš ormar ove komade?
 
Živimo u svijetu ultra brze mode, gdje se nove kolekcije u trgovinama izmjenjuju svakog tjedna i gdje trendovi izblijede prije nego što smo ih uopće stigli registrirati. Izbora je uistinu mnogo, moda je izgubila svoja nekadašnja pravila i lako je u tom moru odjeće izabrati ono najbolje za sebe.

Kako bismo izgledali najbolje što možemo (jer zašto ne bismo?) bitno je ponajprije shvatiti i prihvatiti što je to što nam najbolje stoji, koji krojevi laskaju našoj figuri i uz pomoć kojih boja blistamo svaki put. S godinama shvatimo kako nema baš nikakvog smisla pratiti na desetke trendova ako nam pola njih stoji osrednje. Kada pronađemo svojevrsnu uniformu – stil i modele koji nam stoje izvrsno, lako će biti nadopunjavati je aktualnim bojama, detaljima... Ipak, postoji jedna kombinacija koja bi se trebala naći u gotovo svim ženskim ormarima.

Posljednjih sezona jedan od najpopularnijih lookova upravo zato što dobro izgleda na svim oblicima ženskog tijela jest elegantna suknja A kroja i uski top. Kombinacija koja naglašava prave dijelove stvarajući dojam pješčanog sata, figure koju sve žene današnjice žele postići. Suknja višeg struka vizualno će smanjiti struk te istaknuti najtanji dio trbuha, što će crop top ili majica ugurana u suknju dodatno naglasiti. Ako još niste isprobali ovu profinjenu i ženstvenu kombinaciju, iskoristite aktualne tople dane i ponosno prošećite ulicama svog grada!
 
trend 
trend 
trend 
trend 
trend 
trend 
M.M.
Foto: Gastro Chic, Clochet, Song of Style, Garry Pepper, What the Chung, Collage Vintage
Objavljeno: 30.08.2015. u 13:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p