TRENDOVI

Jedina kožna motoristička jakna koju želimo nositi ove jeseni!

Prekrasan model kao stvoren za upečatljive stylinge!

Ako bismo morali odabrati onaj jedan jesenski odjevni predmet kojeg se baš nikad ne odričemo, kožna jakna nameće se kao odličan izbor. Riječ je o komadu koji je vrlo funkcionalan i praktičan, savršeno odgovara gotovo svakom stilu te ne podliježe niti jednom trendu. Upravo zato pravi je trenutak da postojeću kolekciju nadopunite novim bezvremenskim modelom omiljene motorističke jakne.

Kao što smo spomenuli, motoristička jakna jedan je od 'must have' modnih komada, a zašto je to tako krije se u tome što je riječ o modelu koji je vrlo jednostavno kombinirati, ali i prilagođavati različitim prilikama. Što se tiče dnevnih kombinacija, spomenuti model jakne odlično izgleda u kombinaciji s jednostavnim trapericama, laganim džemperom ili T-shirtom, ali naravno ne smijemo zaboraviti niti na stylish slip haljine. Upravo ta kombinacija neodoljivo dobro spaja dva naoko nespojiva modna pravca, a to su elegancija i rokerski štih. Ipak, zajedno se radi o nepogrješivom odabiru koji je kao stvoren za casual dnevne, ali upečatljive modne priče.

Unatoč tome što gotovo svaki brend može ponuditi odlične modele motorističkih jakni, nama je za oko zapela ona srpskog brenda Mona. Monina jakna načinjena je od prave kože te upotpunjena ključnim detaljima u vidu efektnih metalnih detalja, remenčića i zanimljivih reljefnih dodataka koji modelu podaruju dinamiku. Budući da je riječ o pravoj koži, cijena opravdava kvalitetu i možemo bez imalo razmišljanja zaključiti da je riječ o dugoročnom odabiru koji ćete nositi još puno godina na nove kreativne i svježe načine.

Ovaj divan model možete nabaviti ovdje!

Mona (2.569,00 kn)

Foto: Mona, Instagram
Objavljeno: 14.09.2020. u 15:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p