TRENDOVI

Jednostavni džemperi za stylish dnevne kombinacije

Omiljeni zimski komad!

Da su džemperi omiljeni zimski komad, odavno je poznata činjenica, a budući da se još uvijek nalazimo u periodu nešto hladnijih temperatura, pravi je trenutak da garderobu dodatno nadopunite stylish modelima omiljenih džempera.

Kao što smo spomenuli, džemperi su komad koji volimo nositi u zimskim kombinacijama, a zašto je to tako krije se u činjenici kako su džemperi idealan odjevni predmet za postizanje jednostavnih, ali upečatljivih kombinacija. U tekućoj sezoni neutralne i zemljane nijanse nametnule su se kao veliki trend, stoga ako volite minimalistički prizvuk, jednostavne i čiste linije, predlažemo da svakako nabavite džemper u spomenutoj nijansi jer ćete kreirati profinjen casual izgled u svega nekoliko trenutaka.

View this post on Instagram

🖤 finds coming soon ❣️

A post shared by Na Nin Vintage (@naninvintage) on

Nadalje, što se tiče boja, džemperi obožavaju jarke nijanse, ali i različite uzorke, stoga ako vam je poigravanje modom i kreiranje zaigranih outfita nešto u čemu uživate, šareni džemperi pokazat će se kao sjajna platforma za drugačije kombinacije. Također, džemperi jednako dobro pristaju hlačama i suknjama, a mogu se kombinirati i s određenim modelima haljina. Budući da omiljeni brendovi neprestano predstavljaju nove modele, ne preostaje ništa drugo nego da zavirite u aktualnu ponudu i nabavite stylish komade koje ćete osim sada, nositi i narednih sezona.

U nastavku potražite 15 najljepših džempera iz ponude omiljenih high street i high end brendova!

Bershka (150 kn), Victoria, Victoria Beckham (cijena na upit)

Bershka (200 kn)

MM6 Maison Margiela (cijena na upit), Zara (200 kn)

Stradivarius (200 kn)

Totême, Sally LaPointe (cijena na upit)

Zara (230 kn)

Bershka (190 kn), Victoria, Victoria Beckham (cijena na upit)

Zara (550 kn)

Bershka (220 kn), Stradivarius (200 kn)

Zara (300 kn)

Objavljeno: 30.01.2020. u 08:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p