MODNI DODACI

Jesen u znaku obojenih štiklica

S Burak Uyan modelima cipela nećete proći nezapaženo
Dizajner cipela Burak Uyan, koji je djelovao čak i na hrvatskom tržištu kroz capsule kolekciju za domaći concept store Maria, i ove jeseni svojim dizajnom pomiče granice. Prezentacijom u Parizu ranije ove godine, Uyan je definirao ključne trendove za sezonu jesen/zima 2012./2013., a sudeći po njegovoj kolekciji koja je već napunila izloge skupocjenih dućana, poanta sezone je u bojama, koje ne samo da podižu raspoloženje, već i privlače sve poglede u hladnijoj sezoni.


Odmičući se pomalo od ustaljenih boja jeseni i zime - crne, sive i smeđe, dizajner nudi koloritne i estetski do savršenstva dovedene modele sa zanimljivim pomacima. Kombinirajući najfiniju sjajnu i brušenu kožu, Uyan uvodi elemente iznenađenja u vidu inovativno strukturiranih potpetica, tehnike rezanja laserom i arhitektualnih detalja.

Osim što djeluju luksuzno i spremno za crveni tepih, Burak Uyan modeli izuzetno su udobni, zbog čega su must have na listama želja mnogih svjetskih trendseterice. Ako vas zanima što je Uyan pripremio za hladniju sezonu, zavirite u našu galeriju.


H.B.
Photo: Tooklookbook

Objavljeno: 08.09.2012. u 18:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p