MODNI DODACI

Jesenske torbice u znaku su boja

Donosimo bogatu ponudu high street brandova

Proljetos smo posvjedočili pravoj erupciji jesenskih trendova, no dizajneri su u jednome ipak ostali dosljedni prethodnoj sezoni, a to su boje. Doduše, hladnija sezona razdoblje je njihova smirivanja na nešto neutralnije nijanse i varijante, no u tom slučaju modne kuće sugeriraju intenzivno obojane asesoare, koji će svaki tmurni look dovesti na sasvim novu razinu. Stoga, sve dame koje su uložile u obojanu torbicu, neće požaliti zbog svoje investicije, budući ove jeseni na našim najkorisnijim pomagalima prevladava prava rapsodija boja i doživljaja.


Male clutch torbice, namijenjene hladnijim danima, uglavnom dolaze u bojama ili zanimljivim color-block kombinacijama. Pretežito ih krase resice, zlatne i srebrne kopče te duge kožne ručke i lanci. U ponudi high street brandova mogu se naći i odlični pismo-clutchevi, čije je detaljiziranje prilično jednostavno i efektno. Dodatan plus je što ćete ovaj multifunkcionalan clutch moći nabaviti po uistinu pristupačnoj cijeni i nositi ga u pregršt prigoda.

Još uvijek su izuzetno popularne satchel torbe koje spadaju u kategoriju srednje velikih i velikih. One su se pokazale kao iznimno praktično i trendy rješenje za svaku zaposlenu djevojku koja u svoju torbu ima potrebu spremiti mali milijun (ne)ophodnih stvarčica. Mnoštvo pretinaca te dvije podesive ručke balans su između estetike i udovoljavanja potrebama moderne žene.


High street ponuda u gotovo jednakoj mjeri zastupljena je dobrim, starim tote torbama koje, čini se, nikada ne izlaze iz mode. No to ne znači da je njihov dizajn "oldtimerski", već se one svake sezone modificiraju nekim novim trendovima. Tako se ove jeseni pojavljuju u color-block kombinacijama, uglavnom prirodnih boja i tonova.

Osim već navedenih stilova, valja spomenuti i nekoliko uzoraka koji dominiraju na torbama svih oblika i veličina. Jedan od njih je pepita uzorak, prvotno viđen na reviji Salvatore Ferragamo, a torbice su sve češće prekrivene kultnim tartan uzorkom, koji je na predstavljanju svoje jesenske kolekcije ponovno popularizirala Sonia Rykiel. Već sezonama neizostavni su uzorci zmije i leoparda, stoga ništa drugačija situacija neće biti niti ove jeseni.


Bogatu high street ponudu torbica svih veličina, boja i oblika donosimo vam u našoj galeriji!


H.B.
Photo: Accessorize, Asos, Dorothy Perkins, H&M, Miss Selfridge, Modcloth, Topshop, Zara

Objavljeno: 29.08.2011. u 19:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p