TRENDOVI

Jesenski povratak trenda kojeg smo nekada obožavali

Tajice su odjevni predmet koji je izazvao brojne rasprave!

Možemo se složiti kako je moda područje podložno promjenama, ali također i područje koje voli reciklirati neke stare trendove. Tajice su definitivno jedan od onih komada koji je izazvao brojne rasprave, ali u konačnici ipak izborio svoje mjesto pod modnim nebom.

Sigurni smo da ste u nešto mlađoj dobi tajice nosili svakodnevno, ali ipak njihova popularnost u dnevnim kombinacijama jenjavala je iz godine u godinu te su u konačnici postale prihvatljive jedino u sportskim kombinacijama. Iako se uz tajice vezuju mišljenja kako se radi o neukusnom odjevnom komadu, uz pravilno kombiniranje mogu izgledati iznimno stylish i chic, a nikako ne smijemo zanemariti niti činjenicu kako je riječ o iznimno udobnom komadu. Budući da su omiljene high street trgovine već predstavile jesenske kolekcije, nemoguće je ne primjetiti da upravo tajice igraju glavnu ulogu i to u kombinaciji s haljinama, suknjama, dužim džemperima, ali i ženstvenim bluzama i majicama.

@viktoriahutter

Naime, osim standardnog pamučnog materijala, tajice danas dolaze u jeans, kožnoj, pletenoj…varijanti te su apsolutno komad koji može zamijeniti obične hlače, a poigrati se možete i s krojem te odabrati trapez ili bilo koji drugi. Ono što najviše volimo kod tajica je to što su iznimno udobne i komotne, a istovremeno moderne, pa možemo zaključiti kako se radi o odabiru koji vas sigurno neće razočarati. Ono u čemu morate biti oprezni prilikom odabira tajica je njihova kvaliteta, dakle materijal mora biti gust i čvrst, nikako proziran jer ćete tako kreirati neatraktivan izgled koji u konačnici iz tajica neće izvući njihov maksimum.

Kao što smo naglasili, omiljene trgovine već su predstavile svoje modele tajica, a mi smo u nastavku izdvojili one najljepše koje će se savršeno uklopiti u svačiju garderobu.

@viktoriahutter

Uterque (3000 kn)

Bershka (80 kn)

Bershka (100 kn, 120 kn)

Stradivarius (150), Zara (150 kn)

Uterque (750 kn)

Reserved (80 kn)

Zara (150 kn), Stradivarius (200 kn)

Foto: Instagram, Zara, Bershka, Stradivarius, Reserved, Uterque
Objavljeno: 20.08.2019. u 12:18

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p