MODNI DODACI

Jeste li čuli za Flandanu?

Modni dodatak koji obožava i Rihanna

Zamislite komad inspiriran grafiti umjetnicima kojima je bila potrebna zaštita od zime pri radu. Pada li vam išta na pamet? Beau Wollensu i njegovoj sestri Haley itekako je nešto sinulo, jer su upravo oni zaslužni za komad čija popularnost raste sama od sebe zahvaljujući originalnosti, ali i mnogim Instagram momentima, uključujući i onaj Rihannin.

Riječ je o 'bandana' marami 'paisley' printa, duplo većoj od tradicionalnog modela i podebljanoj vunom, koja se veže oko glave i na taj način od hladnoće štiti uši, nos i lice. Brat i sestra su na ideju došli kada je Haley na maramu svoga dečka, koji je crtač grafita, našila deblji komad materijala kako mu ne bi bilo hladno. Nedugo nakon toga, mnogi su se počeli raspitivati za ovaj zanimljiv komad te su nakon nekoliko godina, skupivši potrebne resurse, Beau i Haley odlučili poduzeti i sljedeći korak.

Samo tjedan dana nakon lansiranja kolekcije marama, Rihanna je na Instagramu objavila sliku sebe kako nosi Flandanu, za što Beau kaže da je bilo apsolutno iznenađenje, pošto je oni osobno nisu kontaktirali. Isto vrijedi i za nekolicinu drugi slavnih osoba, što je za autore izvrstan pokazatelj funkcionalnog i nadasve interesantnog proizvoda čija se popularnost širi.

 

M.M.

photos: flandana

 

Objavljeno: 11.01.2014. u 12:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p