MODNI DODACI

Jeste li dovoljno habre reći sudbonosno 'da' u Litama?

Jeffrey Campbell sugerira da za vjenčanje odaberete nekonvencionalni par cipela
Njegovu otkačenu obuću već obožavaju milijuni cool djevojaka diljem svijeta, no Jeffrey Campbell i dalje nastavlja pomicati granice uvriježenog te vam ove sezone sugerira da sudbonosno 'da' izgovorite u nekonvencionalnom paru cipela, poput njegovih obožavanih Lita.

Slavni dizajner cipela iz Los Angelesa udružio je snage s indie online trgovinom Ashbury Skies i u suradnji s njom osmislio kolekciju cipela koju bi potencijalna indie mladenka voljela ponijeti sa sobom na svoj najvažniji dan u životu.

Osim što su u ovoj kolekciji svoje mjesto pronašle neizbježne Lite, čizmice koje dolaze u bijeloj čipki, petrolej zelenom baršunu ili metalik srebrnoj izvedbi, za sve individualne duše, tu je i neka druga neuobičajena svadbena obuća, poput japanki, koledžica pa čak i tenisica u bijeloj boji.

Mladi i urbani, za vjenčane cipele iz asortimana 'Cold Feet by Jeffrey Campbell' morat će izdvojiti između 90 i 180 dolara, a ako je vjerovati damama koje su već isprobale pojedine parove, za pristupačnu cijenu dobit ćete uistinu ugodne cipele u kojima će zabava potrajati sve do ranih jutarnjih sati.


H.B.
Photo: Ashbury Skies

Objavljeno: 27.03.2013. u 15:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p