TRENDOVI

Jeste li nabavile svoju šubaru?

Chic modni dodatak koji ne smijete propustiti
Iako nam modne piste već godinama sugeriraju luksuzno krzno na šubarama kao pravi zimski hit, trebalo je pričekati ovu sezonu kako bi i high street kuće za svoju vjernu klijentelu pripremile podjednako primjetne i zgodne dodatke, koji će istovremeno djelovati chic te vas propisno zaštiti od hladnog vremena kojem smo izloženi.

Budući da se šubare u high street trgovinama prodaju po pristupačnim cijenama, jasno je kako su izrađene od umjetnog krzna, koje danas izgleda vrlo solidno te ponekad nećete ni primijetiti razliku između umjetnog i pravog. Osim što su u modi klasične, ruske šubare kakve je nosila Ana Karenjina, nose se i one u avijatičarskom stilu, koje će vas kompletno zaštititi od hladnoće.

Šubare doživljavaju pravi procvat u Velikoj Britaniji, koja bilježi odlične prodajne rezultate ovog chic asesoara, stoga ne začuđuje da ćete najbolje primjerke naći upravo kod britanskih brandova kao što su ASOS i Accessorize. Društvo im prave podjednako zgodne šubare iz H&M-a, Manga i Zare, a na vama je da odlučite koji vam stil najbolje pristaje i na vrijeme se opremite za zimu.


H.B.
Photo: Accessorize, Asos, Dorothy Perkins, H&M, Mango, Pull&Bear, Stradivarius, Topshop, Zara

Objavljeno: 11.12.2012. u 16:26
Tagovi: šubara, šešir, kapa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p