TRENDOVI

Jeste li već isprobale kombinaciju crvene i ružičaste?

Izuzetno chic spoj

Iako smo već navikle na neka ustaljena pravila kombiniranja boja, ovoljetni trendovi pokazali su nam kako su pravila tu da se krše. Stoga bi outfit sa stavom definitivno bio onaj koji bi smjelo kombinirao crvenu i ružičastu boju u jedan svjež i vibrantan ljetni izgled.


Neke domaće modno osviještene dame, kao što su Iva Šulentić i Anita Dujić, već su nas oduševile ranije ove godine kada su obje isfurale ovaj živahni trend na otvorenju H&M-a u Zagrebu, a snažno obojanu kombinaciju ublažile su komadima u neutralnim nijansama. 

Ovu neočekivanu kombinaciju boja popularizirale su mnoge proljetne piste, među kojima su najbolji primjeri bile revije DKNY i Costume National. Donna Karan za svoju drugu liniju miksala je nešto manje drastične nijanse, koraljno crvenu s intenzivno crvenom, dok je Costume National svoju djevojku zamislio u ružičasto-crvenoj kombinaciju izuzetno jakog kontrasta.

Izgleda kako će ovaj color-block trend biti in i nadalje, budući je Prabal Gurung isti nagovijestio za jesen, a Preen za toplije dane u sklopu svoje Resort 2012. kolekcije. Emma Stone također je snimljena na jednom eventu u jesenskoj verziji color-block haljine Giambattiste Vallija.

Budući je ova kombinacija zahtjevna sama po sebi, držite se detalja u jednoj od tih boja ili umirujućih neutralnih nijansi, koje će ipak „smiriti doživljaj". Bilo kako bilo, ponuda high end i high street brendova vrvi komadima u crvenoj i ružičastoj, stoga odaberite svoju dobitnu kombinaciju i krenite eksperimentirati s ovim veselim trendom.


H.B.
photo: Fashionologie, Pixsell

Objavljeno: 29.07.2011. u 15:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p