TRENDOVI

Jeste li već nabavili hit torbu sezone koja nas je osvojila na prvu?

Model koji će svaki outfit pretvoriti u stylish modnu priču!
'It's not a bag, it's a Baguette!’, je rečenica koja je Fendi model lansirala u zvijezde, a iako je od iste prošao već popriličan broj godina, ovaj model vratio se na velika vrata. Za dizajn ove torbice zaslužna je Silvia Venturini Fendi, a iako u vrijeme kada je lansirana nitko nije polagao prevelike nade u uspjeh modela (zbog tadašnjih aktualnih trendova) torbica je doslovno zaludjela sve obožavatelje brenda, ali i šire. 

Nedavno je torbica doživjela veliki revival te je model s listom čekanja, a s obzirom na to da je cijena originala vrlo paprena, pristupačnije varijante idealan su odabir ako ste i vi zaljubljeni u ovaj model. Radi se o torbi koja je vrlo statement i privlači svu pažnju te i najjednostavniji styling pretvara u nešto posebniji look. S obzirom na boju i detalje, predlažemo da birate smireniji ostatak kombinacije kako bi upravo torbica zasjala u punom sjaju!

Fendi Baguette Purple sequined bag
 
Ljubičasta baguette torba kao hit komad proljeća!

H&M je nedavno predstavio neke od noviteta za proljeće, a jedan od njih je i spomenuti model, odnosno torbica koja mu neizmjerno nalikuje. U ponudi se može pronaći ljubičasta varijanta sa sequin detaljima, a s obzirom na to da se radi o modnom dodatku koji će u tren oka svaku kombinaciju pretvoriti u stylish modnu priču, predlažemo da požurite sa shoppingom. Iako ovaj model uglavnom kombiniramo u večernjim varijantama, nisu isključene niti one dnevne, a u tom slučaju birajte opuštene jeans komade, oversized T-shirte, tenisice i sl. Na taj način kreirat ćete zanimljiv modni twist u koji će se ovaj upečatljiv model jako dobro uklopiti.

H&M varijantu ove torbice možete naručiti putem sljedećeg linka!

H&M (30,99 EUR)

Foto: Instagram, H&M, Fendi
Objavljeno: 19.03.2023. u 16:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p