TRENDOVI

Jeste li već nabavili omiljeni jesenski modni komad?

Vrijeme je za shopping toplijih odjevnih predmeta!

Dolaskom prvih hladnijih dana, džemperi su bez imalo razmišljanja ‘must have’ komad kojih nikad dosta. Naime, činjenica kako su džemperi transformirali svoj izgled i postali stylish odabir koji je glavna zvijezda dnevnih kombinacija, dodatno nas potiče da što prije nadopunimo kolekciju, a upravo sada je za to pravi trenutak jer su omiljene high street adrese već predstavile prve modele za sezonu!

Tako smo mi odlučili provjetriti što se to krije u aktualnoj Stradivarius ponudi, a iako smo sigurni smo da u svojoj kolekciji imate barem jedan udoban džemper za kojim posežete u onim trenutcima u kojima ne znate što biste odjenuli, no svejedno želite izgledati lijepo, Stradivarius ponuda će vas bez razmišljanja motivirati da upotpunite kolekciju. Kao što smo spomenuli, džemperi već odavno nisu komad koji nosimo isključivo u sportskim kombinacijama, već zahvaljujući brojnim omiljenim brendovima poprimaju jedno posve novo ruho koje ih čini vrlo atraktivnim i traženim odjevnim predmetima.

Unazad nekoliko sezona jednobojni džemperi pokazali su se kao omiljeni odabir, ali volimo i višebojne varijante koje zadržavaju decentnu i profinjenu modnu notu. Ovakvi modeli sjajni su za kombiniranje s omiljenim jednostavnim trapericama ili hlačama jer podižu kombinaciju. Naravno, osim s hlačama možete ih kombinirati i sa suknjama, a sve upotpuniti stylish čizmama, gležnjačama ili tenisicama.

Stoga, kako bismo vam olakšali shopping, zavirili smo u aktualnu Stradivarius ponudu iz koje smo u nastavku izdvojili nekoliko odličnih modela!

100 kn

140 kn

190 kn

140 kn

200 kn

200 kn

180 kn

200 kn

220 kn

200 kn

180 kn

200 kn

Foto: Stradivarius, Instagram
Objavljeno: 08.09.2022. u 15:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p