MODNI DODACI

Jeste nabavile svoje Minnetonke?

Celebsice ih već furaju!

Originalne čizme s resicama odnedavno su dostupne hrvatskim trendsetericama.

Kada se slavna manekenka Kate Moss pojavila u njima, lako je bilo zaključiti kako će spomenuti modni dodatak dosegnuti vrtoglavu popularnost među trendsetericama diljem svijeta.

Čizme od antilopa sa pet redova resica trenutni su omiljeni odabir obuće mnogih poznatih ljubiteljice mode poput Kate Moss, Mische Barton, Sienne Miller, Jessice Szohr, Claudie Schiffer, Lindsay Lohan i Agyness Dean. Minnetonke karakterizira iznimna udobnost koja je postignuta zahvaljujući posebnoj konstrukciji mekog uloška u unutrašnjosti čizme. Poplat Minnetonki ponuđen je u dvije verzije, tvrdi osigurava trajnost čizmama, dok meka inačica poplata donosi udobnost zahvaljujući kojoj te supermekane čizme pariraju kućnim papučama.

Minnetonke se dobro uklapaju u najrazličitije stilove odijevanja i njima je jednostavno postići moderan i trendovski izgled. Dostupne su u različitim oblicima i bojama, i trenutačno su u svijetu vrlo tražene.

Poznato je da su Hrvatice velike ljubiteljice mode pa su vrlo brzo prihvatile najnoviji modni hit koji možete nabaviti u luksuznim prodavaonicama obuće "Karla".

Ana Bacinger

Objavljeno: 13.11.2009. u 15:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p