TRENDOVI

Još jedne traperice oko kojih se lome koplja

Suradnja Vetemensta i Levi'sa rezultirala zanimljivim modelom
VETEMENTSxLEVIS
Umjesto potpetica su na cipele stavili upaljače, besplatne su promo majice nama poznate i kao kućna uniforma naših očeva učinili predmetom žudnje svjetskih trendsetera, a nekadašnji su sovjetski look pretvorili u vruću robu na ulicama svjetskih modnih metropola. Sada su pak u kolaboraciji s Levi'som predstavili traperice koje otkrivaju ni manje ni više nego guzu.

O da, riječ je o mega popularnom Vetementsu koji je ponovno predmet rasprava (i memea, na našu radost) zahvaljujući jednom od svojih novijih modela traperica. Nekome praktične, nekome inovativne, nekome humoristične, a nekome najveći modni zločin 2017. godine, hlače nastale u suradnji Vetementsa i Levi'sa nova su verzija već rekonstruiranih traperica brenda s patentnim zatvaračem koji krasi prednju i stražnju stranu hlača, kao i područje stražnjice. S obzirom na to da patenti nisu samo dekorativni moment i da je Vetements na svojoj promotivnoj fotografiji odabrao otkopčati ciferšlus na podružju pozadine, nije trebalo čekati mnogo da se ovaj model iz proljetne kapsula kolekcije munjevito proširi internetom polučujući more reakcija. 

Nakon popularnih hlača Topshopa koje na području koljena imaju plastiku, novi je ovo statement komad o kojem se polemizira no, suprotno Topshopovim, ovaj Vetements x Levi's model stoji vrtoglavih £1,295. Hoće li se "bezobrazne" traperice proširiti i ulicama gradova, a ne samo društvenim mrežama uz koji ironičan caption, vrijedi pričekati i doznati.


VETEMENTSxLEVIS
VETEMENTSxLEVIS
Vetements x Levi's

M.M.
Foto: Instagram
Objavljeno: 28.04.2017. u 10:15

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p