TRENDOVI

Još malo je vrijeme za kratke hlače, a u Mangu smo pronašli najljepše modele!

Još malo je vrijeme za najdraže modele!

Iako nas proljetno vrijeme iz dana u dan iznenađuje promjenjivim vremenom, to ne znači da nije pravi trenutak kako biste počeli gledati i kupovati omiljene ljetne odjevne predmete. Tako smo mi ovog puta zavirili u Mango ponudu koja je i više nego odlična, a za oko su nam zapeli divni modeli kratkih hlača koje jedva čekamo kombinirati!

Kratke hlače su odabir kojem se u ljetnom periodu uvijek rado vraćamo, a razlog zašto je to tako krije se u njihovoj funkcionalnosti. Naime, ovaj model je toliko praktičan da ga možete nositi u raznim varijantama, od plaže pa sve do ljetnih večernjih izlazaka. Mi ove godine glasamo za neizostavne jeans modele, ali i vibrantne varijante koje koketiraju s raznim uzorcima i bojama. Takve kratke hlače možete kombinirati s jednostavnim košuljama ili efektnim maramama koje nosimo u stilu topa. Kao što smo spomenuli, Mango ima doista divnu i posebnu ponudu, stoga ne sumnjamo da ćete s lakoćom pronaći modele koji najbolje odgovaraju vašem stilu odijevanja i osobnosti, a potom i kreirati upečatljive ljetne modne priče koje će privlačiti baš sve poglede. Također, dobra vijest je i ta što Mango njeguje prepoznatljivu klasičnu estetiku s trendi elementima pa sve modele kratkih hlača možete nositi i narednih sezona jer je riječ o bezvremenskim modelima koji nikad ne uzlaze iz mode.

Budući da je pravi trenutak za obnovu garderobe, u nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih modela kratkih hlača iz aktualne Mango ponude!

170 kn, 170 kn

170 kn, 170 kn

130 kn, 250 kn

170  kn, 170 kn

180 kn, 200 kn

200 kn, 130 kn

200 kn, 200 kn

250 kn, 200 kn

200 kn, 250 kn

Foto: Instagram, Mango
Objavljeno: 17.05.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p