TRENDOVI

Kačkani bikini je vodeći ljetni trend!

Style File by Ana Bacinger

kačkani bikini 
Jedan pogled na strane modne portale, blogove i društvene mreže dovoljan je da shvatite kako ovo ljeto sve fashionistice nose kačkane kupaće kostime. Bilo da se radi o jednodijelnim ili seksepilnim dvodijelnim modelima, jedino je bitno da su kačkani i da dolaze u divnim bojama.
 
Na modni tron ih je plasirao australski brend She Made Me, koji se njima probio na svjetsko tržište i postao jedan od najuspješnijih brendova specijaliziranih za kupaće kostime. Danas kačkane modele možete pronaći u ponudi gotovo svih high street dućana, po pristupačnim cijenama i u divnoj paleti boja. H&M i Asos trenutno imaju najbolju ponudu, no ako imate sreće možda vas na vješalicama Zare, Bershke i Pull & Beara dočeka neki model na velikom sniženju. Osim što izgledaju sjajno na preplanuli ten, kačkane bikinije volimo i zbog toga što se fantastično slažu s vrućim hlačicama od trapera i velikim slamnatim šeširima.

Ako ste još uvijek u potrazi za idealnim bikinijem u kojem ćete provesti ostatak ljeta, bacite pogled na divne modele u nastavku!
 
She Made MeShe Made Me
 
She Made MeShe Made Me
 
Asos (221 kuna)Asos (221 kuna)
 
AsosAsos (168 kuna)
 
Mara Hoffman (2.085 kuna)Mara Hoffman (2.085 kuna)
 
She Made Me (1.730 kuna) 
She Made Me (1.730 kuna)
 
H&M (149 kuna)H&M (149 kuna)H&M (79 kuna)H&M (79 kuna)
H&M (199 kuna)H&M (199 kuna)
 
H&M (149 kuna)H&M (149 kuna)
 
A.B.

Objavljeno: 24.07.2016. u 11:13

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p