TRENDOVI

Kada prugice zavladaju ulicama...

Najpopularniji uzorak ove sezone

 
Prugasti je uzorak klasik koji nikada ne izlazi iz mode, no ove je sezone (ponovno) posebno popularan. Prugice različitih boja i debljina, horizontalne i vertikalne zavladale su ulicama u stilskim kombinacijama trendi djevojaka koje ih spajaju na različite načine - s drugim komadima na pruge, posve drugačijim uzorcima ili pak jednobojnom odjećom koja prugastom uzorku daje ravnotežu. 
 
Ako ste klasičarke, volite staloženost i eleganciju u odijevnaju, odaberite mornarske plavo-bijele pruge koje pristaju na gotovo sve klasične komade poput crnog odijela, plavog trapera ili pak tamnih palazzo hlača. No, ako preferirate ekstravagantnije kombinacije, slobodno pomiješate nekoliko različitih prugastih uzoraka i uživate u vizualnom efektu.
 
Odjevne komade s prugastim uzorcima vrlo ćete lako pronaći u high street trgovinama, a mi smo vam izdvojili nekoliko prijedloga komada na prugice iz britanskog brenda F&F koji je u Hrvatsku došao u prosincu prošle godine, a nakon što je osvojio više od 20 zemalja svijeta, u Europi, Aziji i na Bliskom Istoku. Ovaj internacionalni modni brand za žene, muškarce i djecu, donosi nam dašak vrhunskog stila, nudeći visoku kvalitetu po izvrsnim cijenama.
  
  
     
T.L.
Foto: Collage Vintage, Style du Monde, F&F
 
Naše prijedloge prugastih komada high street brenda F&F provjerite u galeriji: 
 
Objavljeno: 08.04.2016. u 12:43
Tagovi: prugice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p