TRENDOVI

Kakav kupaći kostim odabrati ovog ljeta?

Donosimo vam 30 sugestija iz high street ponude
Iako nam vremenske prilike još uvijek ne idu u prilog, odlučili smo malo maštati i razmotriti ponudu kupaćih kostima u svima nam dragim high street trgovinama. Budući da idućeg tjedna započinje još jedno izdanje Perwoll FASHION.HR cruisea, uopće ne sumnjamo da će mnoge uzvanice zaviriti u omiljene dućane, kako bi našle savršen primjerak za uživanje u ljepotama Bola na Braču.

Uz predstavljanje resort kolekcija, svima nam se također bliži sezona godišnjih odmora, a kako biste na vrijeme bile spremne za sve ljetne avanture, za vas smo izdvojili 30 idealnih kupaćih kostima, koji će vas privući svojim bojama i uzorcima, ali i kvalitetom na koju ćete moći računati mnogo dulje od jedne sezone.

H&M

Upečatljive i kvalitetne kupaće kostime ove ćete sezone pronaći u Accessorizeu, H&M-u, Mangu, Pull&Bearu i Zari, a savršen dizajn i pristupačna cijena dovest će vas na slatke muke pri izboru tek jednog favorita.

H&M

Ovo ljeto definitivno će proteći u znaku živih boja i printeva, stoga svakako investirajte u komade narančaste, žute, azurno plave ili smaragdno zelene boje, kao i trenutno vrlo popularne modele s fotografskim motivima, na kojima su otisnute najljepše tropske plaže.

Zara

30 modela kupaćih kostima po pristupačnim cijenama donosimo vam u našoj galeriji.


H.B.
Photo: Accessorize, Bershka, H&M, Mango, Pull&Bear, Zara

Objavljeno: 03.06.2013. u 12:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p