TRENDOVI

Kako 4 kreativca nose novu Mango kolekciju?

Zanimljiva nova kampanja španjolskog brenda

Mango 
Dok se većina svjetskih brendova odlučuje za poznata glumačka i manekenska imena kad su u pitanju zaštitna lica, brendovi poput Zare i Manga odlučili su krenuti drugim smjerom… 

Uz glavne kampanje koje im ipak najčešće krase modeli, s vremena na vrijeme nas oduševe nekim novim, netipičnim vizualima u kojima se u glavnim ulogama nađu zanimljivi kreativci. Dok Zara ima svoju seriju naziva ZARA PICTURES!, Mango ima svoju sličnu verziju koju su nazvali Cities&Stories.

U svojoj prvoj ovosezonskoj priči Cities&Stories, Mango nas upoznaje sa četvero kreativaca - Lindom Bujoli (fotografkinja iz Pariza), Hannom Putz (fotografkinja iz Beča), Frankom Lottermannom (dizajnerom iz Frankfurta) i Ludwigom Cramer-Klettom (restauratorom iz Berlina). Ovih četvero individualaca snimljeno je u novim kolekcijama iz Manga u njihovim stanovima, galerijama, u uredu i na najdražim lokacijama gradova u kojima žive. Savršene fotografije potpisuje kolektiv Freunde von Freunden iz Berlina, koji se proslavio upravo ovakvim divnim fotografskim pričama.
 
Mango 
Mango 
Mango 
Mango 
Mango 
Mango 
Mango 
Mango 
Mango 
Mango 
Mango 
Mango 
A.B.
Objavljeno: 27.04.2015. u 13:31
Tagovi: Mango

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p