TRENDOVI

Kako izgleda trendi poslovna kombinacija?

Style File by Ana Bacinger

style file 
Stigli su nam topli dani, a vi ste u problemu jer ne znate što kombinirati na posao? Tražite kombinaciju koja je u trendu, u kojoj vam neće biti hladno u klimatiziranom prostoru, no kombinaciju u kojoj možete nakon posla zalistati na privatnom druženju?
 
'Draga Ana,

prije nekoliko dana sam u H&M-u kupila ovaj divan kimono za poslovne kombinacije. Učinio mi se idealnim za posao, no ne znam uz što da ga nosim kako bi izgledao moderno i cool? Radim u klimatiziranom prostoru, nemam stroga pravila za odijevanje, no zbog čestih sastanaka ipak moram ostati elegantna. Može pomoć? Nina'

Draga Nina,

kimono će najbolje izgledati uz boyfriend traperice s rupama koje možda na prvu izgledaju pomalo neuredno i neprimjereno za posao, no zbog skupe i elegantne torbe i neodoljivih sandala na visoku petu - možeš ih uklopiti u ovaj styling bez problema. Za slobodno vrijeme obavezno nabavi upečatljive sunčane naočale, mačkastog ili ovalnog oblika.

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: ana.bacinger@fashion.hr.

TRAPERICE: Replay (980 kuna), KIMONO: H&M (249 kuna), CIPELE: Asos (204 kuna), TORBA: Coccinelle @ Karla (3.350 kuna), SUNČANE NAOČALE: Diesel (908 kuna)
 
A.B.
Objavljeno: 12.06.2015. u 13:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p