TRENDOVI

Kako kombinirati različite uzorke i izgledati odlično?

Modni trikovi Instagram djevojaka

Kada govorimo o odijevanju, činjenica jest kako svatko od nas ima svoj stil i modni izričaj kojem se trudi ostati dosljedan. No, koliko god vlastiti modni komfor bio ugodan, s vremena na vrijeme poželimo izaći iz svojih okvira i poigrati se s komadima kako bi stvorili nešto upečatljivije kombinacije, a može li upečatljivije od slaganja outfita različitim uzorcima?

Na kombiniranje uzoraka često se gledalo kao poprilično zahtjevna vještina u odijevanju, pa se samim time veliki broj ljudi baš i ne usudi na ovakav način modnog izražavanja. No, uskladiti dva ili više uzorka u jednoj kombinaciji zaista nije problematično ako se pridržavate nekoliko pravila koja su ključna kako bi ova modna igra bila što uspješnija. Prilikom kombiniranja uzoraka, važno je voditi se time da uskladite njihove boje, stoga dva uzorka u istim bojama, koliko god nespojivi na prvi pogled bili, zapravo mogu izgledati izvrsno ako su njihove boje usklađene.

@wethepeoplestyle

Također oni nešto hrabriji uvijek se mogu okušati u kombiniranju uzoraka u komplementarnim, no različitim bojama poput zelene i ružičaste te tako kreirati upečatljive i skladne outfite. Nadalje, dolaskom nešto toplijih dana započinje i vladavina omiljenih prugica, a one su izvrstan materijal za kombiniranje s nekim drugim uzorkom jer se u takvim kombinacijama zapravo tretiraju kao nešto neutralniji komad. Zato klasični prugasti uzorak u crnoj i bijeloj ili pak u mornarskoj kombinaciji vrlo lako možete kombinirati s drugim uzorcima ili ga pak koristiti kao treći uzorak u kombinaciji.

@paulasik

Ako još uvijek niste sigurni kako uskladiti pojedine modne komade, za početak možete koristiti nešto jednostavnije grafičke uzorke, budući da ih je vrlo lako spojiti s kompleksnijim uzorcima poput animal printa, a također se možete inspirirati outfitima omiljenih Insta djevojaka koje itekako znaju izaći iz svoje zone modnog komfora!

@dorica505

@blaireadiebee

@margoandme

@thestylebungalow

@ninasandbech

@meganellaby

@inasandbech

Objavljeno: 13.05.2019. u 11:47

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p