TRENDOVI

Kako kombinirati trenirku u svakodnevnim outfitima i izgledati stylish?

Imate li već svoju najdražu?

Svake godine iz sezone u sezonu svjedočimo povratku nekih starih trendova, a ovog puta riječ je o udobnim trenirkama. Iako trenirke zapravo nosimo stalno, ove sezone su nešto više u fokusu kombinacije koje kriju neodoljivu stylish notu te su savršen odabir za udobne casual varijante u kojima ćete izgledati sjajno.

Kao što smo spomenuli, trenirke su ove sezone doživjele veliki povratak te postale glavni fokus svakodnevnih kombinacija za u grad. Riječ je o komadu koji je sam po sebi vrlo udoban i komotan, ali uz kombiniranje ključnih detalja i ostatka odjevnih predmeta, u svega nekoliko trenutaka može postati odlično platno za modno poigravanje i iskazivanje vlastite osobnosti. Ove zime trenirke nosimo s omiljenim oversized kaputima i gležnjačama, a od detalja su neizostavni šal, torba i kapa. Što se tiče modela, najčešće se vraćamo provjerenim širim varijantama sa stisnutim krajem nogavica, ali naravno, nisu isključeni niti duži, kao i širi modeli.

Kada govorimo o bojama, možete ih u potpunosti prilagoditi vlastitom stilu, no moramo li birati, obožavamo neutralne i sive tonove koji se vrlo dobro slažu s gotovo svim drugim bojama i otvaraju brojne mogućnosti kreiranja zanimljivih stylinga. Iako smo sigurni da već imate svoju najdražu kombinaciju koja uključuje trenirku, u nastavku smo izdvojili nekoliko stilskih inspiracija i prijedloga kako što bolje nositi ovaj praktičan odjevni predmet, stoga predlažemo da proučite outfite jer smo sigurni da će vas potaknuti da se i sami odvažite trenirku nositi na drugačiji i poseban način!

Foto: Instagram
Objavljeno: 21.11.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p