TRENDOVI

Kako nam odjeća može pomoći da se osjećamo bolje?

Male radosti koje čine veliku razliku!

Koliko nam se svakodnevica iz temelja promijenila vjerujemo nije potrebno dodatno napominjati, ali ipak, možda je baš ova situacija bila potrebna kako bismo spoznali prave vrijednosti, posložili prioritete, bili zahvalni i uživali u sitnicama. Svakodnevne rutine u potpunosti su promijenjene, ali to ne znači da se ne trebaju stvoriti neke nove, jednako korisne i poželjne. Moda je u ovom trenutku zasigurno po strani, ali valja napomenuti kako nikako ne bi smjela biti zanemarena jer se radi o 'navici' koja uvelike može utjecati na naše raspoloženje.

Izolacija i socijalna distanca neminovno su popraćene stresom usprkos tome što se na prvi pogled ne čini tako. Naime, svakodnevna rutina na koju smo naviknuti više ne postoji, pa čak i ako ste privilegirani radom od doma, bez obzira na obaveze, dani su promijenjeni. Iako smo nekad sanjali o radu iz udobnosti vlastitog kreveta, sada vidimo koliko je čovjeku potrebno društvo, komunikacija i kontakt s drugima. Upravo izostanak kontakta s ljudima nerijetko kao posljedicu ostavi nebrigu o izgledu. Kada govorimo o nebrizi, govorimo o tome da dane provodite u pidžami, ne znajući da se zapravo radi o velikoj pogrešci.

Rokovnik 17,99 €, tunika 19,99 €

Majica 14,99 €, natikače 19,99 €

Naime, jasno je da kod kuće nećemo nositi kombinacije kakve bismo inače u proljetnom periodu, no to svejedno ne znači da ne možete zadržati dozu vlastitog stila te udobnim i funkcionalnim odjevnim predmetima doprinijeti boljoj i ugodnijoj atmosferi. H&M je brend koji obožavamo iz više razloga, ali onaj zbog kojeg mu se uvijek neupitno vraćamo krije se u ležernoj estetici koja tako divno pristaje baš svakom stilu.

Ovog puta H&M je pripremio leisurewear kolekciju koja je kao stvorena za opuštanje kod kuće, a riječ je o komadima koje karakteriziraju nježne neutralne boje i velika udobnost. Tako u ponudi možete pronaći odjeću za spavanje, ali i onu za nošenje 'preko dana' te neizostavne detalje u vidu funkcionalnih i atraktivnih šlapica. Maločas spomenuti neutralni, odnosno nježni kolorit, sjajno će se uklopiti u opuštena kućna izdanja te svojom suptilnošću dodatno naglasiti mirnoću, potaknuti dobro raspoloženje i utjecati na produktivnost koja nam je u ovom trenutku prijeko potrebna.

Majica 14,99 €, spavaćica 19,99 €

Sportski grudnjak 12,99 €, rokovnik 17,99 €

Donji dio pidžame 14,99 €, tajice 19,99 €

Bez obzira na situaciju u kojoj se nalazimo, ne smijemo dopustiti da u potpunosti izađemo iz rutine i zaboravimo na male radosti kao što su odijevanje i moda. Upravo zato H&M svojom leisurewear ponudom na savršen način objedinjuje udobnost s lijepim dizajnom i ostavlja dovoljno mogućnosti da se poigrate odjevnim predmetima te na kraju kreirate kombinaciju koja će najbolje pristajati vašem stilu i osobnosti. Modne kombinacije su naizgled mala stavka u krizi koja nas je snašla, no mogu učiniti da se osjećamo bolje, stoga predlažemo da već danas zavirite u aktualnu H&M ponudu jer ne sumnjamo da ćete pronaći odlične modele koji će ovo razdoblje svima uljepšati!

Svijeća 4,99 €, pidžama 19,99 €

Ogrtač 39,99 €, majica 14,99 €

Objavljeno: 09.04.2020. u 12:43

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p