TRENDOVI

Kako nositi mušku košulju?

Klasičan komad ne prestaje inspirirati

Stigao je još jedan vikend, a s njime i naša potreba za najležernijim mogućim stilskim izborima. Ovaj put smo odlučili inspiraciju izvući iz muškoga ormara i upakirati je u ženstveno izdanje. Riječ je o košulji na tanke prugice koja se u posljednje vrijeme nalazi na radaru većine trendseterica. Ako nadohvat ruke nemate neki muški ormar iz kojeg biste je mogli posuditi, nemojte ni sekunde dvojiti o investiciji u ovaj ultimativni komad.

Poželite li se malo odmaknuti od klasičnog stiliziranja muške košulje, predlažemo da u obzir uzmete ideje koje su nam predstavili Rodarte i Alexander Wang te košulju zakopčate samo djelomično, tako da donji dio ostane otvoren. Ako vam ta ideja i nije baš privlačna, nećete pogriješiti kombinirate li je s kožnim hlačama ili suknjom te boyfriend trapericama i tenisicama. Za detaljniju inspiraciju pogledajte koje smo stylinge poznatih blogerica izdvojili kao svoje omiljene.

 

M.M.

photos: we whore what, maja wyh, miss pouty, a portable package, song of style, 5 inch and up, the fashion eaters, karlas closet

 

Objavljeno: 13.04.2014. u 11:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p