TRENDOVI

Kako nositi pamučni pulover na sofisticiran način?

Style File by Ana Bacinger

Style File by Ana Bacinger

 

Dolaskom hladnih dana uskačete u dosadne i već tisuću puta viđene poslovne kombinacije, a to je zadnje što želite? Poigrajte se naizgled nespojivim komadima i kreirajte look u kojem ćete izgledati sjajno. Kako to postići - saznajte u novom savjetu naše Ane!

‘Draga Ana,

frendice su mi za rođendan kupile simpatičan pulover s printom mačke koji mi se čini idealan za ležerne kombinacije, no voljela bi ga nositi na posao. Imaš kakvu ideju? Hvala, Mia.’


Draga Mia,

jesen je stvorena za igru neobičnim komadima, a ovaj pulover je idealan za poslovnu kombinaciju u kojoj češ privlačiti pažnju. S obzirom na ležeran prizvuk pulovera, ostatak komada u kombinaciji moraju biti jako elegantni i sofisticirani. Investiraj u fine hlače sive boje i nosi ih uz modne dodatke tamno crvene boje. Preko svega prebaci omiljeni baloner ili predimenzionirani sivi sako.

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: ana.bacinger@fashion.hr.

BALONER: Bershka (450 kuna), PULOVER: H&M (179 kuna), TORBA: Mango (250 kuna), HLAČE: Zara (350 kuna),  CIPELE: Fabio Rusconi @ Karla (cijena na upit)

A.B.

Objavljeno: 30.10.2016. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p