TRENDOVI

Kako nositi različite uzorke zimi?

Eklektičan miks uvijek je u modi

Miksanje printeva možda ne zvuči pretjerano uzbudljivo zimi, kao što je ono ljeti, kada na raspolaganju imamo pregršt lepršavih materijala u svijetlim nijansama raznovrsnih uzoraka. No, to ne znači da u hladnom periodu moramo potpuno ignorirati ono što nam je na raspolaganju. Zimi materijali jesu deblji i malo nezgrapniji, a uzorci tamniji, ali svejedno čine odlične kombinacije.

Najaktualniji ove zime su svakako tartan i pepita print, koji su se dokazali kao najuspješniji miks sezone. Slijede ga vrlo popularne sportske majice kombinirane s retro komadima, a prugice su, kao i uvijek, neizostavne u svim varijantama. Ono što se uobičajeno smatra pravilom kod miksanja različitih uzoraka jest paziti da se boje međusobno nadopunjuju ili su istih nijansi. No, jednim pogledom na zanimljive street style kombinacije to pravilo uzimamo s rezervom i vodimo se jedino za vlastitom maštovitosti.

 

Matea Martek

photos: vanessa jackman, columbine smile, just another fashion blog, the fashion guitar, lovely by lucy, the sartorialist

 

Objavljeno: 26.01.2014. u 11:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p