TRENDOVI

Kako nositi remen i svaku kombinaciju učiniti boljom?

Detalj koji podiže svaki styling!

Dobro je poznato kako su upravo detalji ti koji svaki outfit čine za nekoliko stepenica boljim te cjelokupnom dojmu podaruju autentičnost i individualnost. Upravo zato modni dodatci najbolji su saveznici kad želite izgledati posebno i drugačije, a stylish remeni nameću se kao jednostavan i funkcionalan odabir koji baš nikad ne razočara.

Kao što smo spomenuli, remen je vrlo praktičan modni dodatak koji prije svega služi svrsi, a potom i upotpunjuje styling na pravi način. Naime, remen volimo nositi s hlačama visokog struka jer će na najbolji način naglasiti liniju tijela te kombinaciji podariti dašak elegancije. S druge strane, nosimo ga i primjerice u kombinaciji s dužim džemperom te na taj način također naglašavamo liniju tijela, ali i kreiramo nešto posebniji look koji će definitivno privlačiti baš sve poglede.

Kada govorimo o kombiniranju remena sa suknjama ili haljinama, postoji mali milijun načina na koje ga možete nositi, a na kraju sve ovisi o vašem stilu, kreativnosti i domišljatosti. Ove sezone nešto širi robusniji modeli nametnuli su se kao veliki trend, ali mi se ne odričemo niti tanjih modela, stoga predlažemo da što prije zavirite u ponudu najdražih brendova jer smo sigurno da ćete pronaći odlične primjerke, a do tada inspirirajte se outfitima poznatih Insta djevojaka i krenite u osmišljavanje svojih kombinacija koje će sigurno ukrasti svu pozornost!

Foto: Instagram
Objavljeno: 19.01.2021. u 23:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p