TRENDOVI

Kako nositi ružičastu haljinu na svečano događanje?

Style File by Ana Bacinger

lei lou by alex dojčinović 
Iako preferiramo svadbe u toplim mjesecima, ima nešto jako romantično u zimskim svadbama. Svoje divne toalete možemo upotpuniti neodoljivim bundama i pokazati puno maštovitije odjevne kombinacije od onih u ljetnim mjesecima kada najčešće biramo prozračnu haljinu i otvorene sandale. 
 
‘Draga Ana,

idem na svadbu krajem prosinca i planiram kupiti ovu divnu Lei Lou by Alex Dojčinović haljinu. Volim retro kombinacije, no ne znam kako upotpuniti ovu haljinu da sve zajedno izgleda elegantno, svečano i u trendu. Molim te za savjet. Hvala unaprijed, Ines.’


Draga Ines,

moj je savjet da se odlučiš za elegantnu kombinaciju ružičaste i boje crvenog vina. Savršen spoj uz koji će ova prekrasna haljina doći do punog izražaja je kombinacija bunde od umjetnog krzna, neodoljivih cipelica s mašnom i vintage torbice u tonovima boje crvenog vina. Podignuta pletenica i lagani make up, s naglaskom na usne u jarkoj boji moj su prijedlog za idealan beauty look!

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: ana.bacinger@fashion.hr.
 
BUNDA: H&M (799 kuna), HALJINA: Lei Lou by Alex Dojčinović (1.999 kuna), TORBA: Asos (335 kuna), CIPELE: Zara (330 kuna)
 
A.B.
Objavljeno: 06.12.2015. u 12:03

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p