TRENDOVI

Kako nositi suknju od tila?

Style File by Ana Bacinger

styling

Preplavile su ponudu high street dućana, a samim time i ormare svih fashionistica. Pričamo naravno o šarmantnim suknjama od mekanog tila - mini trendu u koji su zaljubljene sve romantičarke. Jedan Zarin model posebno je oduševio trendi curke jer odudara svojim modelom od ostalih tilastih suknji, a mi znamo kako je kombinirati ove jeseni na jako sofisticiran i prije svega primjetan način!

‘Draga Ana,

prije nekoliko tjedana kupila sam ovu suknju u Zari, ali nemam ideje kako je nositi i uz što kombinirati. Ako mi možete dati savjet i pomoći bila bi jako zahvalna. Zanima me i koju obuću kombinirati. Planirala sam je odjenuti za bebin rođendan. Hvala. Sanja.’


Draga Sanja,

ovu crnu suknju možeš nositi na puno divnih načina, a odlična je za svečane kombinacije poput ove koju sam ti pripremila za rođendan. Pripazi na cipele koje biraš za suknju, ona najbolje izgleda uz potpetice, a nikako uz gležnjače i čizme do koljena. Možeš je nositi i uz tenisice, pogotovo ako ćeš se poigrati slojevima i preko cijelog stylinga prebaciti baloner ili kaput dužine do koljena.

Gore kombiniraj uske komade i suknju obavezno nosi visoko u struku.

Ako ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: ana.bacinger@fashion.hr.

TOP: Zara (200 kuna), SUKNJA: Zara (180 kuna), CIPELE: Fabio Rusconi @ Karla (cijena na upit), ČARAPE: H&M (59 kn), UKRAS ZA KOSU: Mango (100 kuna)

A.B.

Objavljeno: 06.11.2016. u 10:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p