TRENDOVI

Kako odabrati idealne traperice?

Pronađite savršen model u tren oka

Traperice zasigurno spadaju u onu skupinu modnih komada koje svatko od nas mora imati u ormaru. Također je riječ o komadu koji nam toliko olakšava odabir svakodnevnih kombinacija, dok s druge strane predstavlja pravu noćnu moru prilikom njihove kupovine. Ponekad nam se njihovo isprobavanje čini kao da je nemoguća misija pronaći savršene traperice, no na svu sreću postoje trikovi koji ovog muci mogu stati na kraj!

Ovaj scenarij vam je zasigurno poznat: ulazite u omiljenu trgovinu, primijetite prekrasne traperice kako vam se smiješe s police, radosno odlazite u kabinu ih isprobati i tada shvatite da jednostavno niste stvoreni jedno za drugo. Jednostavno nam ne odgovara njihova širina, model traperica ističe na našem tijelu sve ono što bi željeli sakriti ili sama njihova boja jednostavno nije naš cup of tea. No, kako ne živimo u filmu Sisterhood of the traveling pants u kojem postoje jedne traperice koje odgovaraju svima, veseli nas što ipak postoje savjeti koji mogu značajno skratiti kupovinu ovog must have komada.

@oliviafaeh

Veličinu velikog broja traperica možete unaprijed odrediti tako da odredite veličinu svog struka, stoga prije nego što krenete u shopping obavezno se izmjerite. Tako nećete potratiti svoje vrijeme na beskonačno isprobavanje raznih modela koji vam zapravo i ne odgovaraju. Također izmjerite svoju dužinu od prepona pa sve do gležnja kako bi vam traperice bile što ugodnije. Nadalje, ako ste nešto niže građe, uvijek odaberite uže traperice do gležnja, a pun pogodak su i traperice ravnog kroja ili visokog struka. Traper hlače trapez kroja odlično će vam stajati ako ste nešto više građe, stoga u našoj galeriji pogledajte modele aktualne high street ponude te potražite svoj novi komad, samo ovoga puta s puno manje muke!

Stradivarius (150 kn)

Reserved (180 kn), Stradivarius (200 kn)

Reserved (200 kn)

Uterque ( 550 kn)

Uterque (550 kn), Reserved (180 kn)

Reserved (200 kn)

Reserved (200 kn)

Uterque (550 kn)

 

 

Foto: Instagram, Reserved, Stradivarius, Uterque
Objavljeno: 11.04.2019. u 11:35

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p