TRENDOVI

Kako osvježiti majicu na prugice?

Komad koji svi posjedujemo može izgledati itekako aktualno

Što napisati o prugicama, a da već nije bilo napisano? Jednoglasno, ništa. Svi vrlo dobro znamo kako spadaju u apsolutnu klasiku nevezanu za dob ili spol. Svi ih volimo i nosimo godinama. Jednostavne su za kombinirati i neodoljivo aludiraju na ležeran francuski chic. U isto vrijeme, vrlo je vjerojatna situacija u kojoj se konstantno vrtimo oko jednih te istih komada s kojima ih nosimo i teško izlazimo iz vlastite zone komfora. Kako bismo malo začinili neku vašu sljedeću kombinaciju s prugicama u jednadžbi, odlučili smo prikupiti street style dokaze koji idu u korist raznovrsnosti i mogućnosti koje ova majica posjeduje.

Za početak, osim što divno ide uz traper u ležernim kombinacijama, sjajno će se složiti s malo grubljim materijalima poput kože. Ovakvim kombiniranjem postići ćete primamljive urbane i minimalističke stylinge, no istovremeno vrlo moćne. Sljedeći prijedlog je miksanje printeva u kojem prugasta majica čini odličnu bazu i ujedno najjednostavniji početak, u slučaju da s miksanjem niste na 'ti'. Malo je printeva koje ne možemo upariti s prugicama i dobra stvar jest da ćemo rijetko kada pogriješiti. Zimsko cvijeće, leopard, popularni tartan ili pak kardigan s apstraktnim uzorkom, na vama je da odaberete.

Također, majica na prugice izvrsno se slaže s pravim zimskim materijalima poput krzna i pletenih šalova, a želite li stilski zaokret kombinirajte je s kaputom u jarkoj boji. U ležeran dječački look ova majica će se dobro uklopiti, a nositi je možete i zavezanu oko struka. Želite li postići večernji styling, iskoristite trend kratko rezanih topova i jedan takav na prugice spojite s midi suknjom i cipelama visokih potpetica.

 

Matea Martek

photos: atlantic pacific, bitersweet colours, daria daria, i'm koo, isabella machine, park and cube, vanessa jackman, stockholm street style, xssatstreetfashion, pinterest

 

Objavljeno: 03.02.2014. u 12:21
Tagovi: prugice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p