TRENDOVI

Kako ove sezone nosimo omiljene blejzere?

Inspiracija za sve dane u tjednu!

Sada već sa sigurnošću možemo reći kako je stigao kraj toplom ljetu, no moramo priznati kako nas najavljeno osvježenje i nije baš previše obradovalo. Za jesen možemo reći kako je razdoblje na koje je zaista teško odgovoriti kada je odijevanje u pitanju, najviše zbog česte izmjene neumoljivih kiša i iznenadnog sunca, stoga nije naodmet imati u ormaru modni komad koji će na sve navedene izazove uspješno odgovoriti.

Modni komad koji sjajno odgovara prethodno navedenim zahtjevima je blejzer, klasik bez kojeg je zaista jesenska garderoba nezamisliva. Kao i prošle sezone, tako i ove u centru pozornosti pronašli su se blejzeri različitih krojeva i uzoraka, a razlog zašto mu se baš uvijek vraćamo jest njegova sposobnost transformacije, pa ih kao takve možemo sjajno uklopiti u nešto stroži, poslovni dress code ili pak u ležerne šetnje gradom. Tako ga možete odjenuti na poslovni sastanak, a ako se taj radni dan pretvori u neočekivani izlazak, dobar par visokih potpetica su sasvim dovoljne da imate spreman outfit za ovu, nešto posebniju prigodu.

@anoukyve

Ove sezone posebno volimo vidjeti oversized blejzere u kombinaciji s elegantnim hlačama visokog struka ili pak s trapericama i jednostavnim T-shirtom, što je kombinacija s kojom definitivno ne možete pogriješiti. Iako naizgled jednostavan modni komad koji uspješno pronađe mjesto u svakom ormaru, upravo on nudi pregršt modnih izdanja s kojima će jutarnje osmišljavanje biti znatno pojednostavljeno. U nastavku smo izdvojili sjajne outfite omiljenih Instagram djevojaka, a za koje smo sigurni da će i vas inspirirati da možda nekom svom starom blejzeru pružite jedno sasvim novo ruho!

@emmahill

@anoukyve

@anoukyve

@anoukyve

@anoukyve

@emmahill

@emmahill

@beatrice.gutu

@emmahill

Foto: Instagram
Objavljeno: 10.09.2019. u 13:55
Tagovi: blejzer

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p