TRENDOVI

Kako to nose blogeri?

Hit kombinacija sezone na omiljenoj blogerici Blair Eadie

Blair Eadie

Brojne hrvatske i strane fashionistice složit će se s nama da nema boljeg proljetnog trenda od onog u kojem je sva pažnja usmjerena na bijelu haljinu. Neovisno o prigodi, bijela haljina je jedan od onih komada kojem se uvijek iznova vraćamo i nosimo ga na bezbroj načina.

Baza u ormaru svake modno osviještene žene funkcionira svake sezone, bitno je samo da je upotpunite s aktualnim trendovima. A, to nam je ovih dana pokazala jedna od naših omiljenih modnih blogerica - slatka Blair Eadie koja se krije iza bloga Atlantic Pacific. Uvijek besprijekorno odjevena, Blair je na svom Instagram profilu objavila styling koji možemo zamisliti u gotovo svim prilikama. Upečatljiva bijela haljina od čipke upotpunjena je modernim sandalama i klasičnom torbom.

Naš savjet za ležerno izdanje dolazi u obliku modnih dodataka u boji konjaka! Obavezno se ukrasite statement nakitom za kosu, koji će vas nesumljivo izdvojiti iz mase! 

HALJINA: Mango (599 kuna), TORBA: Aldo (270 kuna), UKRAS ZA KOSU: Parfois (110 kuna), SANDALE: Ancient Greek Sandals (1.990 kuna)

A.B.
Objavljeno: 28.05.2015. u 08:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p