MODNI DODACI

Kakve cipele za ovu jesen sugerira Gucci?

Solidna i prilično raznovrsna kolekcija za sve naše želje i potrebe

Revijom u veljači, luksuzna talijanska modna kuća Gucci proslavila je 90. obljetnicu postojanja i prisjetila se 70-ih godina, iz kojih je Frida Giannini iskoristila mnoge elemente. Cipele predstavljene na pisti bile su vrlo bogate; što bojom, a što materijalom koji se u njihovoj izradi koristio. Pretežito se radilo o zmijskoj koži, bilo da je njome prekrivena cijela cipela ili se ona pojavljivala kao detalj. Prikazani su jednostavni modeli strappy sandala s otvorenim i zatvorenim prstima te jahače čizme niskih potpetica.


Nakon predstavljanja na pisti, kolekcija cipela upotpunjena je dodatnim stilovima; balerinkama, tenisicama i mokasinkama, bikerskim čizmama i gležnjačama te peep-toe štiklicama. Paleta boja uglavnom se kreće između crne, sive, bež i boje petroleja, tek s daškom boje lososa.


Sve u svemu, radi se o kolekciji cipela koje vam, kada ih prvi puta ugledate, možda neće oduzeti dah, ali na drugu će vas zasigurno osvojiti svojim klasičnim, a opet tako ženstvenim dizajnom te, na kraju krajeva, vrhunskim materijalima i izradi po kojima je ova luksuzna kuća poznata.

 

H.B.


foto: tooklookbook.com

Objavljeno: 29.06.2011. u 19:40

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p