TRENDOVI

Kakve jakne vole naše celebsice?

Kožnjak i avijatičarka uvjerljivo vode

Zahvaljujući još uvijek relativno toplom vremenu, domaće celebsice imaju priliku već dulji period isfuravati jesenske trendove. Dosad su nas neke njihove kombinacije uistinu oduševile, ali bila je i pokoja koja nas je iznenadila.

I ove sezone uvjerljivo je najomiljeniji kožnjak. Dobra stara kožna jakna je uistinu bazičan komad koji ne izlazi iz mode te jedna od najisplativijih investicija u ormaru. Tako joj nisu odoljele Natali Dizdar koja je nosi za večernje izlaske u kombinaciji s haljinom žarkih boja, Ines Bojanić je voli u casual kombinaciji s trapericama i kariranom košuljom, dok je Iva Jerković još jednom pokazala kako obožava crninu. S obzirom na njene modne „grijehe" iz prošlosti, ova kombinacija nam je veliki plus. Domaće celebsice očito razmišljaju dugoročno, te ih najčešće viđamo u klasičnoj crnoj boji, sve osim Severine, koja nas je ugodno iznenadila svojom sivom kožnom jaknicom.

Avijatičarke su osim mnogih svjetskih celebsica osvojile Severinu i Jelenu Popović Volarić. Jelena je ipak bila brža i isfurala je istu u military stilu već u rujnu na Dove Fashion.hr-u, dok je Severina tek nedavno prošetala svoj primjerak iste. 

Nešto dulje modele jakni i kaputa vole Marijana Batinić i Tatjana Jurić. Marijana je tako otkrila kako se ove jeseni ne vadi iz crnog balonera, a za jesen ima spreman svoj omiljeni patchwork kaput kojeg je davno kupila u Skandalu. Tatjana Jurić nas je  iznenadila na ovosezonskom Cro-a-Porteru kada se pojavila u dugom prsluku/ kaputu od tvida. Tatjana ima figuru koja joj sve dozvoljava, pa je tako i ovaj komad koji bi na mnogima izgledao smiješno, njoj pristajao savršeno.

Krzno ili ne? Pravo ili umjetno? Vlatka Pokos nema tih dilema dok ponosno šeta gradom u svom sivom prsluku od pravog krzna, ali zato Ana Stunić neće naljutiti Prijatelje životinja. Ona nosi kratku crnu bundicu od umjetnog krzna koja se savršeno uklopila u njen stil i ne izgleda jeftino što je čest slučaj s kratkim crnim bundama od umjetnog krzna.

Nama se pak najviše sviđa kombinacija Nevene Rendeli koja izgleda savršeno u širokim bež hlačama i krznenom prsluku s remenom koji je dodatno definirao njenu liniju. Za razliku od nje, Žanamari Lalić je „mašila ceo fudbal" na otvorenju Arena Centra u Zagrebu. Žanamari nikako da shvati da ne mora sve trendove i sve asesoare koje posjeduje staviti u jednu jedinu kombinaciju.

Borina Kopčić

foto: Pixell, Gloria, Story, Fashion.hr

 

Objavljeno: 14.11.2010. u 21:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p