MODNI DODACI

Kakve torbe nose celebsice?

Velike, veće i najveće!

„Što sve nosiš unutra?" je pitanje koje većina muškaraca postavi kada ih žena zamoli da joj pridrže torbu. Budimo realni, da žena zaglavi na pustom otoku mogla bi preživjeti barem nekoliko dana jer u njoj uvijek nosi više nego što joj je potrebno: maramice, upaljač, čokoladice, tampone, zrcalo, mali lak za kosu, pincetu...

Kad pogledate torbe celebica jasno je da se ne razlikuju mnogo od običnih smrtnica, barem po tom pitanju. S castinga na casting, sa snimanja na snimanje- kada ste cijeli dan u pokretu potrebna vam je velika torba, a upravo takva je njihov favorit.

  Claudia SchifferDita Von Teese

Prošlogodišnja hit torba bila je Mulberryeva Alexa koja više nalikuje na aktovku, ali to nije spriječilo celebsice da se naslikavaju s njom svuda, pa i na crvenom tepihu. Sudeći po kolekciji torbica Victorie Beckham koja se rasprodala brzinom svjetlosti, srednje do velike torbe i dalje ostaju najomiljenije.

Halle Berry i Elle Macpherson vole velike torbe s leopard uzorkom. I dok Elle svojom torbom podiže ležernu kombinaciju jeansa i krznenog prsluka, Halle svoju nosi na crveni tepih u kombinaciji s klasičnim crnim odijelom.

   Elle MacphersonHalle Berry

Velikim torbama nisu odoljele ni „Tračerice" pa Leighton za potrebe snimanja nosi crnu, a Blake privatno preferira smeđu torbu s prošivima i Chanel etiketom.

Blake LivelyLeighton Meester

Neobičnu bordo nijansu voli Rihanna, ali i Danii Minogue koja nosi veliku torbu sa zakovicama. Među pristašama bordo boje je i Rachel Bilson koja svoju nosi u ležernim kombinacijama za razliku od Sarah Jessice Parker koja svoju crnu veliku torbu nosi i na crveni tepih.

RihannaDanii Minogue

Neutralne boje ipak imaju najviše obožavateljica: velika kožna bež torba Cameron Diaz djeluje profinjeno, a bež platnena torba Rachel McAdams upotpunjuje sportski look.

Cameron DiazRachel McAdams

Kylie Minogue voli sivu boju, a većina ostalih se pronašla u crnim torbama: valjda i one znaju da crna torba ide uz sve.

Borina Kopčić

foto: Style Bistro

Objavljeno: 27.12.2010. u 15:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p