TRENDOVI

Kakve traperice furaju celebsice?

Skinny jeans ili retro trapez kroj?

Kada neku celebsicu upitate za omiljeni komad odjeće obično navede traperice.  I za razliku do odgovora u stilu kako vitku liniju i lice bez bora duguju genima, ovoj izjavi vjerujemo. Zašto? Traperice su zahvalne za kombiniranje, lake za održavanje, uvijek u trendu i nikad nas neće iznevjeriti. Kupovina idealnog para ponekad je teška, zamorna i nalikuje borbi s vjetrenjačama, ali kada pronađemo „one" traperice ne odvajamo se od njih.

Cheryl ColeHalle Berry

Traperice odavno nisu isključivo rudarska odjeća; danas su osnova svake dobre garderobe, a viđamo ih čak i na crvenom tepihu. Jennifer Lopez tako nosi sive traperice skinny kroja sa zanimljivim aplikacijama oko koljena, a Cameron Diaz tamne, gotovo crne traperice bez detalja.

Cameron DiazJennifer Lopez

Skinny jeans su jedan od omiljenih modela zvijezda. Nose ih u svim nijansama i bez obzira jesu li kraće poput onih Ashley Greene tako da otkrivaju balerinke ili dulje poput onih Claire Danes tako da se nabiru oko gležnjeva.

Ashley GreeneClaire Danes

Drugi trend kojeg celebsice obožavaju je svakako trapez kroj koji se polako vraća. Sedamdesete će biti ultimativni hit 2011., a Jessica Alba već ima svoje trapezice koje kombinira s kariranom košuljom i sunčanim naočalama, baš kao i Katie Holmes koja košulju ipak ugura u hlače.

Jessica AlbaKatie Holmes

¾ traperice su česte na vrućim ulicama Los Angelesa. January Jones tako nosi ¾ trapezice, Cheryl Cole ¾ skinny jeans dok je ekonomična Demi Moore jednostavno podvinula krajeve svojih klasičnih traperica.

January JonesDemi Moore

Odrezani jeans pretvoren u kratki traper šorc jedan je od neizostavnih komada većine celebsica. Na sreću, ne nose ga na crveni tepih, ali je zato neizostavan u svakodnevnim situacijama. Naš favorit je Alessandra Ambrosio kojoj ovakve hlačice fenomenalno ističu noge.

Alessandra AmbrosioRachel Bilson

I dok je nekad bilo nezamislivo a filmske i glumačke dive hodaju uokolo u poderanim trapericama, danas je to čak i poželjno. Heidi Klum, Christina Aguilera i Vanessa Hudgens samo su neke od žena koje su se latile škara i žileta kako bi dobile traperice u rockerskom stilu.

Christina AguileraHeidi Klum

Borina Kopčić

foto: Style Bistro

Objavljeno: 30.12.2010. u 20:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p