MODNI DODACI

Kakvi modni dodaci su in ove sezone?

Pet pravila koja vrijedi zapamtiti!

Iako je ova sezona zanimljiva zbog velikog broja noviteta i odličnih trendova koje smo jedva dočekali, ipak postoji nekoliko pravila koja valja zapamtiti ako želite biti prava trendseterica. Ove sezone sve je u modnim dodacima, oni pričaju glavnu priču, ekstravagantni su, primjetni i detalji koji vas ističu iz mase.

Ako želite biti glavna trendseterica u gradu zapamtite sljedeće!

Pronađite poštarske torbe u jarkim bojama i kombinirajte ih sa svim aktualnim trendovima. Nema boljih kombinacija od spajanja jarkih boja s toplim pletivom, grubom kožom ili romantičnom čipkom. Uz jarke boje tu su i dodaci sa sjajem. Iako je zlatna hit svake sezone, ove jeseni srebrna dominira u dizajnerskih kolekcijama. Potražite cipele, nakit ili torbe u srebrnoj boji ili sa srebrnim detaljem i spajajte ih sa svime.

  

Cvjetni print također dominira, a ide savršeno s kožom i čipkom. Tu su i ekstravagantne cipele poput onih koje predlaže Miu Miu, a one će se najbolje stopiti s neobičnim printevima i šarenim kombinacijama.

Za kraj ne zaboravite da je bitno imati dobre i primjetne modne dodatke pa se svakako bacite u potragu za savršenim šeširom, upečatljivom ogrlicom i pismo torbicom koja vam ide uz sve!

Ana Bacinger

photo: refinery29.com

 

Objavljeno: 20.10.2012. u 18:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p