TRENDOVI

Kapa i šal u jednom?

Novi trend na pomolu!

Bilo je i za očekivati da će kralj pletiva Missoni biti onaj koji će na velika vrata vratiti ovaj stari trend. Govorimo o modnom dodatku zvanom šalkapa ili snood! Kad ste bile male sigurno ste ga nosile jer je praktičan i mame nas nisu skidale iz njega. A što je tako posebno u ovom modnom dodatku? Činjenica da istovremeno čuva i vrat i glavu, pa slobodno možemo reći da je snood neka vrsta vunene tube koju možete nositi oko vrata kao šal ili podići na glavu poput kukuljice! Topao, mekan i praktičan komad koji je šal, kapica i kapuljača u jednom. Ima li nešto bolje?!

Ovu zimu ćete obavezno nabaviti modni dodatak sezone ako želite ostati primijećene, a nije na odmet i činjenica da će vas grijati od hladnoće i vjetra. Kao i kod svakog trenda nudi se više verzija, a o vama ovisi u koju ćete se zaljubiti. Birajte između jednostavnih kratkih tuba i onih koje su predimenzionirane pa izgledaju poput udobne i tople dekice. Nosite svoj snood na elegantne večernje kombinacije - na jakne, kapute pa čak i na haljine kako vam predlaže Burberry. Casual kombinacije će biti najaktualnije jer je ipak prva zadaća ovog modnog dodatka da vas grije pa ga prebacite preko svoje omiljene kožne jakne ili parke.

Savjetujemo vam da izbjegavate žive dječje boje i držite se zagasitih zemljanih tonova koji pristaju uz sve odjevne kombinacije.

U galeriji pogledajte kakve verzije vam nude svjetski dizajneri i u svojim omiljenim dućanima pronađite slične verzije!

Ana Bacinger

 

Objavljeno: 27.10.2009. u 12:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p