MODNI DODACI

Kape s detaljem od tila za primjetan stil

Detalj koji čini razliku

Jil Sander, BCBGeneration i Silver Spoon Attire samo su neki od brendova koji su brojnim ljubiteljicama trendova nametnuli pomaknut modni dodatak u kojem je jednostavna zimska kapa postala nevjerojatno romantična, zavodljiva i prije svega zanimljiva.

Ove jeseni u modi su kape s detaljem od tila koje možete pronaći u ponudi dizajnerskih brendova, poznatih high street dućana, na brojnim web shopovima koji dostavljaju u Hrvatsku ili se bacite u jednostavan DIY projekt i same izradite modni dodatak sezone! Potrebna je jedna obična crna vunena kapa i komad tila s uzorkom. Til odrežete u veličini koja vam odgovara i našijete gornji dio na rubove kape kako bi dobili lijep pad.


Nama su ovi modeli nevjerojatno šarmantni, smatramo da su idealni za večernje odjevne kombinacije u kojima želite ostaviti dojam, ali mogu funkcionirati i u dnevnim prigodama ako detalj od tila maknete s očiju. Ako vam se ovaj modni dodatak čini idealnim za neku posebnu prigodu, no ne želite izdvajati puno novaca za njega - skoknite na eBay na kojem ćete za samo 5 dolara pronaći šarmantne modele koji će sasvim sigurno poslužiti svojoj svrsi.

     

 

Ana Bacinger

photos: honestlywtf.com,untherprefix.wordpress.com,cheeeechow.blospot.com

 

Objavljeno: 19.11.2013. u 13:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p