TRENDOVI

Karirane suknje: trendi komad koji uvijek izgleda dobro!

Imate li već svoju najdražu?

U moru trendova s kojima se iznova svake godine upoznajemo, moramo priznati da je karirani uzorak jedan od onih koji baš uvijek izgleda jednako dobro u brojnim varijantama. To znači da ga s lakoćom kombiniramo u neobaveznim dnevnim izdanjima, ali i onim nešto elegantnijim, a moramo priznati da se u cijelu tu priču savršeno uklapaju karirane suknje koje već sigurno imate u ormaru!

Karirane suknje su bez imalo razmišljanja bezvremenski klasik koji ne poznaje trendove niti prolaznost, a razlog zašto je to tako krije se u zaigranoj, ali i elegantnoj estetici. Karirane modele volimo kombinirati s oversized džemperima ili jednostavnim dolčevitama, a što se tiče obuće, sjajno pristaju tenisicama ili čizmama. S druge strane, nešto elegantnije prigode vole pencil karirane suknje, finije materijale i ženstvenije gornje dijelove, pa tako ne možete pogriješiti odabirom efektnog topa ili svilene bluze. Što se tiče boja, volimo baš sve, od bazičnih crno-bijelih kombinacija, pa sve do onih nešto otkačenijih koje naglašavaju svu ljepotu modne igre.

Karirana suknja će sigurno fokusirati svačiju osobnost te potaknuti kreativnost, a aktualna ponuda omiljenih brendova je i više nego sjajna. Stoga, ako već niste, krajnji je trenutak da nabavite ovaj 'must have' komad, a kako bi vam to što jednostavnije pošlo za rukom, u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita!

Uterque (490 kn)

&OtherStories ($99), H&M (19,99 €)

Stradivarius (150 kn)

H&M (19,99 €), &OtherStories ($69)

H&M (29,99 €)

Reserved (80 kn), Stradivarius (140 kn)

Stradivarius (150 kn)

Stradivarius (150 kn), Reserved (170 kn)

Foto: Instagram, Reserved, Stradivarius, H&M, &OtherStoreis, Uterque
Objavljeno: 06.01.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p