MODNI DODACI

Kate Bosworth među prvima isfurala novu Proenza Schouler torbu

Lijepa glumica ima novi najdraži asesoar

Kada modna kuća želi što brže popularizirati određeni artikl iz nove kolekcije, njihovi pr odjeli marljivo pakiraju fine stvarčice i šalju ih na nekoliko ključnih hollywoodskih adresa. Jedna od poželjnih adresa svakako je ona glumice Kate Bosworth, ljepotice koja je više slavljena radi dobrog stila nego radi svoje glumačke profesije.

Kate je neslužbeno preuzela ulogu ambasadorice branda Proenza Schouler te je uvijek rado viđena gošća na revijama ovog američkog modnog dua. Kao nagradu za vjernost i ogromne količine besplatnog pr-a koji im je pružila, Kate je dobila čast da prva ponese novi „it" asesoar iz resort kolekcije - PS13 torbicu za koju se predviđa da će biti još veći hit od proslavljenog PS1 modela.

                         

Nakon Kate, koja je sa svojim primjerkom torbice viđena prije Božića, istu je torbicu dobila i Jessica Chastain koja se odlučila za model u metalik plavoj nijansi.

Tjedan nakon "zvjezdanog viđenja", svoju torbicu  putem  Proenza Schouler stranice, mogu kupiti i ostale dame i to po cijeni od 2.250,00 američkih dolara.

 

photo: profimedia/PS

Objavljeno: 02.01.2013. u 16:33

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p