TRENDOVI

Kenzo tigra zamijenio je motiv oka

Novi print koji obožava modna publika

-->

-->-->--> -->

Manije koju je izazvao jedan šareni sportski pulover iz Kenza sigurno se sjećate, a dok neki još uvijek uživaju u proizvodima s printom tigra, ultimativni trendseteri svoj su fokus već odavno preselili na novi hit motiv s potpisom ove modne kuće.

Kreativni direktori branda, Humberto Leon i Carol Lim, zajedno su odlučili na scenu uvesti neki novi uzbudljivi print te su kroz aktualnu, jesensku kolekciju  kao lajtmotiv provukli simbol oka, apliciran na jakne, sportske majice, košulje, hlače i mnoge druge komade.

Tipična Kenzo djevojka je kulerica koja se ne boji smjelih komada, stoga odjevni predmeti s printom oka ove sezone zasigurno čine okosnicu njene garderobe.

Nakon što je uživala u razvikanom džemperu s glavom tigra, s kojeg su vrištale jarke boje, hladniji dani idealno su vrijeme za prigliti ovu šarmantnu modu s pomakom, koja ove sezone uglavnom dolazi u kontrastnim crno-bijelim izdanjima.

Brojne streetstyle zvijezde s tekućih tjedana mode nisu propustile priliku pokazati kako kombiniraju svoje omiljene Kenzo komade s printom oka, a mi smo za vas odlučili izdvojiti najbolje iz ove kolekcije, kojoj se s razlogom prišivaju epiteti neobične, originalne i zabavne.

H.B.

Photo: Chicmuse (http://www.chicmuse.com/2013/09/under-tones.html), Net-a-Porter

 

 

Objavljeno: 02.10.2013. u 17:03
Tagovi: Kenzo, majica

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p