TRENDOVI

Kimono kao hit ljeta

5 odličnih street style kombinacija
Ovaj komad je definitivno jedan od must have komada sezone proljeće/ljeto 2013. godine jer dominira na vješalicama gotovo svih high street dućana. Pričamo o kimonu koji je ove tople sezone dostupan u Zari, Mangu, Pull&Bearu, H&M-u i Stradivariusu, o odjevnom komadu koji je zaludio gotovo sve trendseterice. Pod pretpostavkom da ste svoj najdraži ljetni kimono već nabavile, danas vam donosimo 5 ideja kako ga nositi u ljetnim mjesecima! 



Naravno da je inspiraciju za primjetne stylinge najbolje tražiti kod street style trendseterica koje se ne boje pomaknutih i pomalo otkačenih kombinacija. Svoj šareni kimono ovo ljeto isfurajte na traperice muškog kroja, običnu pamučnu majicu i visoke sandale ili se odlučite za totalno ženstven styling sa šarenom suknjom u prvom planu!
Za večernji izlazak kimono izgleda senzacionalno strogo vezan u struku i kombiniran uz kožne hlače, a za poslovni sastanak ga možete nositi sa crnom bojom i klasičnom salonkom. Savjet za ljetni styling za večernji izlazak na moru je kombinacija kratkih hlačica i vrtoglavo visokih sandala na punu petu.



Ana Bacinger


Objavljeno: 03.07.2013. u 12:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p