TRENDOVI

Ključni komadi iz Reserved ponude za savršen novogodišnji outfit

Modeli kojima je teško odoljeti!

Govorimo li o novogodišnjem outfitu, jedna od glavnih ideja kojom se vodimo definitivno je glamur i elegancija prožeta trendi elementima koji savršeno zaokružuju cijelu modnu priču. Bez obzira na temperature i zimsko razdoblje u kojem se nalazimo, novogodišnji odabir može koketirati s laganim odjevnim predmetima koji će zasigurno pomoći u kreiranju nezaboravne kombinacije u kojoj ćete se osjećati poput filmske zvijezde.

Kada bismo morali odabrati onaj jedan dan u godini u kojem želimo izgledati najbolje moguće, to bi bez imalo razmišljanja bila Nova godina. Naime, fine svilene ili baršunaste teksture, mnoštvo glittera i šljokica kao i posebnih krojeva ono je što karakterizira odjevni odabir koji će privlačiti svu pažnju. High street brendovi iz sezone u sezonu neprestano nas uveseljavaju ponudom dostojnom one dizajnerske, a Reserved se je istaknuo kao brend koji njeguje posebnu estetsku notu.

Elegancija, decentan, ali upečatljiv izgled neki su od glavnih dizajnerskih postulata kojima se Reserved povodi, a nikako se ne smije zanemariti niti aspekt funkcionalnosti, odnosno nosivosti određenih komada i u drugim prilikama.

Bluza (200 kn)

Suknja (180 kn, 180 kn)

Hlače (300 kn)

Suknja (160 kn), bodi (50 kn)

Bluza (200 kn)

Odabir s kojim je teško pogriješiti su haljine jer odabirom spomenutog komada u svega nekoliko trenutaka riješili ste cijeli problem kombiniranja jer sve što vam je još potrebno su cipele s potpeticom i detalji. S druge strane, volite li se ipak poigrati predlažemo da se upustite u kombiniranje suknji i neodoljivih bluza ili topova. Komad koji garantira udobnost definitivno su hlače, stoga stavljate li funkcionalnost na prvo mjesto, ovaj odabir svakako uzmite u obzir. Prilikom slaganja novogodišnje kombinacije svakako vodite računa da se u odjeći koju ste odabrali osjećate ugodno jer samo tako ona će u potpuniti doći do izražaja te istaknuti ono najbolje. Budući da je Reserved ponuda i više nego sjajna, ne preostaje vam ništa drugo nego da u istu temeljito zavirite i nabavite oni komade koje najbolje pristaju vašoj osobnosti i stilu.

Hlače (250 kn)

Suknja (230 kn), bluza (230 kn)

Sako (250 kn)

Bluza (200 kn), hlače (230 kn)

Hlače (400 kn)

Kombinezon (230 kn), haljina (250 kn)

Sako (300 kn)

Haljina (250 kn), hlače (250 kn)

Top (230 kn)

Objavljeno: 27.12.2019. u 14:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p