TRENDOVI

Ključni modeli haljina do 100 kn koje morate imati u ormaru!

Modeli kojima se uvijek rado vraćamo!

Haljine su bez imalo razmišljanja odjevni predmet koji ne poznaje trendove i upravo zato postojeću kolekciju uvijek volimo nadopuniti novim stylish modelima. Iako se trenutno nalazimo u periodu godine koji je nešto izazovniji po pitanju niskih temperatura, najdraže haljine i dalje je moguće nositi ako ih nadopunite ključnim detaljima kao što su primjerice deblje čarape i udoban topao kaput.

Kao što smo spomenuli, haljine su komad koji uvijek iznova volimo nositi, a činjenica kako ih trenutno možemo kupiti po nešto nižim cijenama dodatno nas potiče na odlazak u shopping. Tako su nam za oko zapeli bezvremenski modeli koji dolaze u klasičnim neutralnim bojama te su sjajan poligon za brojna modna eksperimentiranja i iskazivanje osobnosti, ali i ostanak u sigurnoj zoni. Također, osim spomenutih modela, volimo i zaigranije krojeve koji neobavezno lepršaju ili pak dolaze u vidu asimetričnih linija te kreiraju poprilično drugačiji izgled.

Kada je riječ o zimskom periodu godine, haljine kombiniramo s omiljenim visokom čizmama koje mogu biti ravne ili pak imati potpeticu, a jednako tako volimo i gležnjače ili tenisice. Kombinacijom haljina i tenisica postići ćete zanimljivu sinergiju dva naizgled nespojiva stila, a sve skupa ne zaboravite nadopuniti stylish modnim dodatcima kao što su zanimljive čarape, nakit i torbica. Haljine su doista sjajan komad za sve koji vole ženstvenost i udobnosti, pa iako smo sigurni da već imate najdraže modele, nije naodmet zaviriti u aktualnu ponudu omiljenih high street brendova i provjeriti što nude, a kako bi vam to što jednostavnije pošlo za rukom, mi smo izdvojili naše favorite.

U nastavku potražite 10 ključnih modela haljina do 100 kn iz aktualne ponude omiljenih brendova!

Objavljeno: 12.01.2021. u 12:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p