TRENDOVI

Ključni modni komadi koje morate uloviti na ‘Black Friday’ popustu!

Pametan shopping koji neće opustošiti budžet!

Svega jedan dan dijeli nas od ‘Black Fridayja’ iliti Crnog petka, dana kada gotovo sve trgovine nude brojne popuste. Kultura groznice Crnog petka polazi od američkog tržišta i vjerujemo da ste surfajući bespućima interneta naišli na pregršt snimaka u kojima se Amerikanci mahnito bore i otimaju za televizore, dječje igračke, odjevne predmete, kozmetiku i sl. S vremenom, malo po malo, Crni petak je i kod nas postao sinonim za planirani shopping, a iako su ponude sa svih strana jako primamljive, sutra je zapravo idealan dan kako biste konačno kupili onaj jedan ili dva kvalitetna komada koja dugo 'pikirate', nikako velik broj nepotrebnih predmeta koje ćete obući jednom ili dva puta.

Iako nam ime nalaže da će se popusti primijeniti samo u petak, u praksi je to nešto drugačije i većina brendova već ima ili će još produžiti postojeće akcije, stoga ako sutra nešto ne stignete uloviti, vrlo vjerojatno ćete za to imati prilike i narednih dana. Kada govorimo o modi, svakako predlažemo da provjerite koji modeli kaputa se nalaze na popustu i kolekciju nadopunite odličnim novim modelom. To mogu biti klasične varijante koje ćete nositi još dugo sezona ili pak neki zanimljiv model koji će komunicirati vaš karakter i potaknuti na zaigrane modne priče. Isto tako, osim kaputa, idealan je trenutak kako biste garderobi pridružili statement torbe ili cipele, a ne možete pogriješiti niti s odabirom kvalitetnih zimskim modnih dodataka koji su sada prijeko potrebni.

Što se tiče ostataka, provjerite što je to, a da vam je doista potrebno u garderobi te koje komade možete kombinirati na više načina, a samim time i u raznim prigodama. S takvim razmišljanjem iskoristit ćete 'Black Friday' popuste na najbolji način, a nećete podleći shopping groznici i bespotrebnoj kupnji odjevnih predmeta koji vam zapravo nisu potrebni. Također, osim u trgovinama, svi brendovi i shopping platforme nude i online popuste što je svakako praktičan način kako izbjeći gužve i čekanje u redu.

Stoga, kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku smo izdvojili webshop preporuku u kojoj ćete sigurno pronaći nešto za sebe!

Objavljeno: 25.11.2021. u 13:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p