TRENDOVI

Kockice na policama high street dućana

Popularni uzorak osvaja ulice
Louis Vuitton kreacije postale su apsolutni hit na crvenom tepihu, na naslovnicama i u modnim editorijala poznatih časopisa te je bilo samo pitanje vremena kada će se pojaviti i u high street verzijama. Zara je zasad u svoju ponudu stavila samo dva komada inspirirana Louis Vuitton kolekcijom za proljeće 2013. godine, no sigurni smo kako će se na njihovim policama uskoro pojaviti još kockastih verzija. Trenutno nude preslatku bluzu koja dolazi u kombinaciji žuto-bijele boje i savršene kratke hlačice za ležerne kombinacije u crno-bijelim kockicama.

Nakon što smo pogledali što nudi Zara, zavirili smo i u ponudu ASOS-a koji uvijek ima kreacije inspirirane dizajnerskim kolekcijama. Kreacije koje smo pronašli na njihovom web shopu oduševit će sve one djevojke i žene koje vole crno-bijelu klasiku, kreiranu na moderan i zabavan način.


                                                                      Zara

Ako vas je osvojila proljetna Louis Vuitton kolekcija ne propustite priliku da po prihvatljivim cijenama nabavite high street komade inspirirane spomenutom kolekcijom!

                                                                         Asos

Ana Bacinger

Objavljeno: 01.04.2013. u 18:01

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p