TRENDOVI

Koja odjeća izgleda izvrsno na svakoj fotki?

Stigao je kraj fotkama na kojima izgledate lošije nego uživo!

Koliko vam se puta dogodilo da ste uredili od glave do pete, pogledali u ogledalo i zaključili da izgledate kao filmska diva te ste tako samopouzdane izišle van, a kad ste vidjele prvu fotku u svojoj "famoznoj" stilskoj kombinaciji nije vam bilo jasno gdje je nestala sva magija? Vjerujte nam, svima nam se dogodilo. I da, to nas ljuti, baš kao i vas.

 
Fotoaparat zbilja može biti otimač magije. Neke odjevne komade jednostavno ne voli pa vam se može činiti da u njima izgledate - "nisko, zdepasto, okruglo, kratko...", dodajte koji god epitet želite (a koristite kad niste zadovoljni svojim izgledom). No, ne očajavajte. I kameri se moguće dodvoriti pravim komadima koji će na svakoj fotki izgledati fantastično!
  
1. Hlače šireg kroja
 
Za razliku od skinny jeansa, koji vam se čini dobrom idejom sve dok ne vidite fotografiju, hlače šireg kroja izgledaju mnogo bolje jer stvaraju iluziju dužih nogu. Kombinirate li ih s cipelama na potpeticu izgledat ćete odlično. 
  
 
2. Midi suknja
 
Midi suknja će izgledati izvrsno na fotografijama ali ako je zadovoljeno nekoliko uvjeta: a) da niste baš pretjerano niski i punašni, b) da ju nosite s potpeticama jer bi vam se u protivnom noge mogle činiti debljima i kraćima. Midi suknju u kombinaciji s balerinkama ili ravnim cipelama, u principu, mogu nositi samo izrazito visoke i vitke djevojke. Ako ste zadovoljili oba navedena uvjeta - midi suknja je izvrstan odabir. 
  
 
3. Nude sandale
 
Nude sandale idealne su za vizualno izduživanje nogu jer se, zbog boje, čini kako vam se "nastavljalju" na sandalu. Ukoliko odaberete sandale koje su vrlo slične vašoj prirodnoj boji kože - efekt će biti potpun.
 
  
4. Raskopčana košulja
 
Košulja s tek 2-3 raskopčana gornja gumba ima efekt isti kao i nude sandale samo na, jasno, vašem vratu. Tim ćete posve jednostavnim trikom, vaš vrat učiniti dužim i vitkijim što fotoaparat jako voli. 
 
  
5. Off shoulder topovi 
 
Topovi i haljine s ogoljenim ramenima stavljaju akcent na dio ženskog tijela koji kod gotovo svih izgleda predivno - vrat, ramena i gornji dio leđa.  Srećom, off shoulder topovi ove su sezone apsolutni hit koji možete u raznim varijantama pronaći u ponudi gotovo svakog high street brenda.
 
  
6. Top utaknut u hlače visokog struka
 
Jeans visokog struka izdužit će vašu siluetu, "poravnati" vam trbuh i istaknuti stražnjicu na najbolji mogući način. No, efekt će biti još bolji ako utaknete top u hlače jer će vam se tada noge činiti dužima.
 
  
7. Sako koji vam pristaje kao saliven
 
Ne postoji niti jedan drugi odjevni komad u koji bi svaka ženska osoba trebala više uložiti od dobro krojenog sakoa koji vam pristaje kao saliven!  U dobrom ćete sakou uvijek izgledati fantastično, posebice u formalnim prilikama. 
 
  
8. Otkopčani kaput  
  
Kao i sako, otkopčani kaput vašoj silueti daje okvir. Samo se pobrinite da se ispod kaputa ne "utapate" u višku tkanine.
  
 
T.L.
Foto: Style du Monde 
Objavljeno: 14.04.2016. u 12:16

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p